Τι σκέφτονται οι άντρες όταν σε απατούν ?


Οι άντρες σε αντίθεση πάντα με τις γυναίκες αν θέλουν κάτι,το κάνουν πάντα διαφορετικά.. ‘Οπως επίσης το να κερατώσουν την κοπέλα τους..
Εμείς θα καθόμασταν να το σκεφτούμε πρώτα με τις φίλες μας ή να το συζητήσουμε με την κολλητή μας..: «Δεν ξέρω ρε συ φιλενάδα βοήθα με,τι να κάνω?? Είναι τόσο κούκλος και όταν με κοιτάει λιώνω..αλλά σκέφτομαι τον Τάκη …; το μωρό μου μ’αγαπάει και δεν θέλω να τον πληγώσω …;. »Εεε ναι, κάπως έτσι τα λέμε ..;
Οι άντρες όμως με το που δούν κάποια που να τους αρέσει και να τους έχει κάνει το δεύτερο κλίκ …;. δεν σκέφτονται με τις ώρες …;: «Να την πηδ …; ή να μην την πηδ..?» Αν τους έρθει θα το κάνουν.. δε θέλει φιλοσοφία το θέμα!! Εκείνη την στιγμή δεν έχουν τύψεις δεν έχουν τίποτα,απλά σκέφτονται να περάσουν καλά όσο θα κρατήσει!Το πως θα ξεμπλέξουν από αυτήν την κατάσταση το σκέφτονται αργότερα.. Εξάλλου το έχουν στο αίμα τους …;: Πρώτα η διασκέδαση και μετά οι δουλειές!!
Γι’ αυτό αν νομίζετε ότι θα σας κερατώσει καλύτερα να χαλαρώστε και ν’απολαύστε την σχέση σας,παρά να σκάτε πότε θα το κάνει..