ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ:"ΜΑΛΑΚΑΣ"


Ο Ελληνικός λόγος κρύβει πολλά μέσα του. Είναι προφορικός, ή αλλιώς ακουστικός και γραπτός. Η Ελληνική γλώσσα είναι Συμπαντική και σίγουρα η γλώσσα που κυριαρχούσε σε αυτόν τον πλανήτη από γενέσεως του ανθρώπου. Ας δούμε τί κρύβει μέσα της η λέξη "Μαλάκας" ή "Malakas".
Θα την αποκωδικοποιήσω από την Αγγλική πρώτα, για να δείτε ότι και οι Άγγλοι Ελληνικά μιλάνε χωρίς να το ξέρουνε.
Στις Φιλιππίνες, η ιστορία για την δημιουργία του πρώτου ανθρώπου, λέει ότι ο πρώτος άνθρωπος ονομάστηκε.... Malakas.
Η αλήθεια κρύβεται εκεί που δεν υπάρχει περίπτωση να την ψάξετε. Εδώ θα διαπιστώσετε ότι η λέξη "Μαλάκας" σημαίνει "Άνθρωπος" και τίποτα άλλο.

MA - L - AKAS
MA = Γη, Μητέρα.
ΑΚΟΣ = Φάρμακο, Γιατρικό, Χημικό.
Το φάρμακο είναι ένα χημικό προϊόν.
L ή EL ή ΕΛ, = Φως, φωτεινός. Εξ ου και οι "πεφωτισμένοι" ή αλλιώς οι γνωστοί μας illuminati.

Αποκωδικοποίησις:
Προσέξτε ότι στην μέση βρίσκεται το L (ΕΛ).
Αναμειγνύοντας την Γη (ΜΑ) με ένα συγκεκριμένο Χημικό, (ΑΚΟΣ) έχουμε ένα δημιούργημα από αυτή την ένωση. Το Ονομάζουμε ΜΑΑΚΟΣ ή ΜΑΚΟΣ. Επειδή είναι δημιούργημα προερχόμενο από κάπου κι επειδή είναι αρσενικό, το ΑΚΟΣ αλλάζει σε ΑΚΑΣ. Δηλαδή, ο ΑΚΑΣ. Επειδή έπρεπε να μείνει στους μυημένους η κρυφή αυτή γνώση, έβαλαν και την υπογραφή τους στην μέση. Δηλαδή, στην μέση, αυτοί που εμπλέκονται με την δημιουργία της ΜΑ με το ΑΚΟΣ είναι οι L ή ΕΛ. Με λιγότερα λόγια τώρα:
Οι δημιουργοί του ΜΑΑΚΑ είναι οι ΕΛ.
Οι δημιουργοί του ΜΑΛΑΚΑ είναι οι ΕΛ.
Οι δημιουργοί του MALAKA είναι οι L.
Οι δημιουργοί αυτού που έγινε με Γη και χημικό, είναι οι ΕΛ.
Οι δημιουργοί του ΑΝΘΡΩΠΟΥ είναι οι ΕΛ.

Με περισσότερα λόγια τώρα:
Αυτοί που πήδηξαν, εκφύλισαν, έκαναν γενετικά πειράματα με το ανθρώπινο είδος, είναι οι ΕΛ. Το ανθρώπινο είδος ήταν τέλειο πριν καταλάβουν τον πλανήτη οι ΕΛ και το εκφυλίσουν. ΝΑ πώς βγαίνει μόνη της η αποκωδικοποίηση της ιστορίας του Προμηθέα. ΝΑ γιατί δολοφόνησε το ιερατείο τον Αισχύλο όταν αποκάλυπτε. Να γιατί........ κ.λ.π, κ.λ.π.
Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση το ΕΛ δεν σημαίνει ΕΛΛΗΝΑΣ. Σημαίνει "Φωτεινός, πεφωτισμένος, μύστης, γνώστης".
Αυτοί οι ΕΛ, ήταν οι Κλέφτες του φωτός, της γνώσης ας πούμε. Διότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν οι φωτεινοί, οι γνώστες, οι μύστες. Δεν ήταν ονομασία αλλά τίτλος. Οι συνεργάτες των ΕΛ, των κλεφτών του φωτός, της γνώσης, του μυστικού, είναι αυτοί που πουλάνε βιβλία και τους εκθειάζουν.
ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2012.
Θα γίνει το μεγάλο σχέδιο της καταστροφής μας, όπως το προσχεδίασαν για όταν θα ξυπνήσουμε. Τώρα έχουμε αφυπνιστεί. Για τους χριστιανούς ούτε λόγος να γίνεται. Είναι οι στρατιώτες τους. Θα δείτε ΠΩΣ θα γυρίσουν τα πράγματα και θα τα κάνουν να φαίνονται όπως θέλουνε εκείνοι. Να είστε παρατηρητές των γεγονότων. Υπάρχει τρόπος να σταματήσει το κακό. Αυτά τα ψιλά γράμματα, μία άλλη φορά. Μπορείτε όμως να στέλνετε τις απόψεις σας στο e-mail μου και να τις δημοσιεύω στην σελίδα των σχολίων σας. Μέσα εκεί θα βρείτε και τον τρόπο να σταματήσει ο επικείμενος χαμός που ετοιμάζουν για την ανθρωπότητα. Στο κεφάλαιο "Η αλήθεια για τους Έψιλον", θα βρείτε κι άλλα πολλά ξεσκεπαστικά πράγματα.

Εγώ, ανήκω στους σκεπτόμενους ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
Εσείς; Αποφασίστε !!!