Γιούχαραν ...Μαριλίζα στην Κεφαλονιά. ΚΑΙ πολίτες την "έπεσαν" στον πρωθυπουργό

Συνοδευόταν από στελέχη του ΠΑΣΟΚ
Γιουχάισμα Πασχαλινό και για την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα στην πλατεία του Ληξουρίου.
Η κ. Ξενογιαννακοπούλου συνοδευόταν από στελέχη του ΠΑΣΟΚ που περνούσαν αμέριμνα στην πλατεία χωρίς να υπολογίσουν το κλίμα των ημερών που δεν...σηκώνει κάτι τέτοια.
Οι Κεφαλονίτες που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο είχαν νεύρα και άρχισαν να φωνάζουν «λαμόγια» και «ξεπουλημένοι» κάνοντας το κλίμα...εκρηκτικό.

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Από το : politcsnews
Πέρα από τις αποδοκιμασίες κατά Παπανδρέου στον κεντρικό ναό της Ύδρας, πολίτες την "έπεσαν" στον πρωθυπουργό, κατά την διάρκεια της άφιξής του στο νησί. Δύο πολίτες πλησίσαν με απειλητικές διαθέσεις τον κ.Παπανδρέου όταν ήταν στο δελφίνι, όταν...
επενέβησαν οι άντρες της προσωπικής του φρουράς.

Ο κ. Παπανδρέου, ζήτησε από τους άνδρες ασφαλείας, να αφήσει τους πολίτες, λέγοντας χαρακτηριστικά : "Αφήστε τους, μου αρέσει ν'ακούω την κοινωνία". Οι πολίτες απομακρύνθηκαν, ενώ κατά την διάρκεια του ταξιδιού το κλίμα για τον πρωθυπουργό δεν ήταν το καλύτερο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός μετέβη για λίγες ώρες στον Πόρο, όπου δεν βγήκε από το ξενοδοχείο Sirene. Στις προηγούμενες επισκέψεις τους, έβγαινε για τζόκινγκ και έκανε βόλτες.