Βρέθηκε πτώμα εξωγήινου στη Σιβηρία


  Βρέθηκε πτώμα εξωγήινου στη Σιβηρία(vid)
Στο απομακρυσμένο Ιρκούτσκ της Σιβηρίας, τραβήχτηκε ένα… περίεργο βίντεο το οποίο έχουν δει εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου σε δύο μέρες.

Πρόκειται για το πτώμα ενός εξωγήινου σε αποσύνθεση, μοσοθαμένο στο χιόνι, ύψους 60 εκατοστών που έχει προκαλέσει την απορία όσων το έχουν δει.

Η συγκεκριμένη περιοχή είναι γνωστή για επισκέψεις UFO(;) αφού έχουν υπάρξει δεκάδες καταγγελίες και αναφορές. Στο βίντεο που τραβήχτηκε, στο πτώμα, φαίνονται δύο τρύπες εκεί που είναι τα μάτια του ενώ λείπει και το μισό δεξί πόδι.

Ρωσικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως το πτώμα έμεινε πίσω μετά από ατύχημα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των εξωγήινων ή ξέφυγε από τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας όταν καθάριζαν την περιοχή μετά από συντριβή…

Υπάρχουν βέβαια αρκετοί που ισχυρίζονται πως το βίντεο είναι ψεύτικο και πως χρησιμοποιήθηκε πολύ καλό αντίγραφο εξωγήινου, μια και μοιάζει αρκετά με τα aliens που έχουν κάνει κατά καιρούς την εμφάνισή τους στη μεγάλη οθόνη.


Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σαςΕνας Ρώσος χρήστης του ιντερνετ με το ψευδώνυμο , «Sasha από τη Βαϊκάλη», έκανε την ανάρτησή του στις 14 Απριλίου. Στο βίντεο υποτίθεται ότι βλέπουμε έναν νεκρό εξωγήινο θαμμένο στο χιόνι, σε μια περιοχή, που (σύμφωνα πάντα με τον Sasha) βρίσκεται στα σύνορα της Ρωσίας με την Μογγολία και πιο συγκεκριμένα στη Δημοκρατία της Μπουργιατίας.
Δεν υπάρχουν συντρίμια κάποιου ιπτάμενου σκάφους, ούτε κάτι άλλο που να παραπέμεπι σε “εξωγήινο” επισκέπτη, παρα μόνο αυτό το “ανθρωπάκι” που βλέπετε στη φωτογραφία το οποίο μοιάζει βγαλμένο κατευθείαν από ταινία του Σπήλμπεργκ!


Η αλήθεια είναι ότι καμία επιστημονική ή άλλη αρχή δεν ασχολήθηκε με το οπτικό υλικό, αφού είναι οφθαλμοαφανέστατο ότι αποτελεί κακοστημένη φάρσα! Ο αρχισυντάκτης όμως της τοπικής εφημερίδας Kabansk-Info, όταν το είδε φοβήθηκε μήπως πρόκειται για το πτώμα κάποιου παιδιού με παραμορφωτική ασθένεια που ίσως έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης! Ετσι ειδοποίησε την αστυνομία.
Με τη βοήθεια της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, εντοπίστηκε ο Sasha και αξιωματικοί τον επισκέπτηκαν στο σπίτι του. Σύμφωνα με την αναφορά της ιστοσελίδας 7d.org.ua. ο νεαρός αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι ο “νεκρός εξωγήινος” ήταν φάρσα. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, εξήγησε στους αστυνομικούς πώς ακριβώς δημιούργησε το … alien και τους έδειξε μάλιστα και τα χρώματα με τα οποία το ζωφράφισε.
Δήλωσε ότι δεν είχε σκοπό να εξαπατήσει κανέναν, αλλά να κάνει μία πλάκα με τους φίλους του- αφού δεν φανταζόταν καν ότι το βίντεο θα συγκεντρώσει τέτοια επισκεψιμότητα και θα γίνει θέμα σε ΜΜΕ ανα τον πλανήτη! Η έκθεση της αστυνομίας γράφει ότι του έγινε απλή επίπληξη για την αναστάτωση που προκάλεσε, αφού δεν έκανε και κανένα έγκλημα για να τιμωρηθεί!
Φυσικά, οι λάτρεις των εξωγήινων, δεν πείστηκαν από όλα τα παραπάνω και συνεχίζουν να μιλούν για την “ανακαλυψη του αιώνα”.