Το νέο τρικ του Facebook!


Τρέλανε τους φίλους σου με το νέο τρικ του Facebook!
To να κάνεις tag - ή επισήμανση όπως μεταφράζεται στα ελληνικά - τους φίλους σου στο Facebook δεν είναι κάτι καινούργιο!
Πατώντας απλά το «@» και το όνομα κάποιου φίλου μπορείς να tagάρεις όποιον θέλεις.
Πως θα σου φαινόταν όμως αν μπορούσες να πειράξεις κάποιο φίλο σου λίγο... παραπάνω, κάνοντας τον «επισήμανση» σε μια φράση που δεν ήταν το όνομα του!
Χάρη σε ένα νέο τρικ που κυκλοφορεί μπορείς να κάνεις tag τους φίλους σε όποιο ψευδώνυμο ή φράση εσύ θέλεις!
Πως θα το καταφέρεις:
1. Πρώτα κάνε paste τον εξής κώδικα @@[0:[NUMBERID:0:TEXT]] στο box του status update σου!

2. Στη συνέχεια βρες το ID του προσώπου που θες να κάνεις tag! Στους περισσότερους φίλους σου το ID θα το βρεις εύκολα, καθώς βρίσκεται στο τέλος του url του profile τους.

Διαφορετικά αν δεν βλέπεις το ID του, πήγαινε στο url και αντικατέστησε το «www» με τη λέξη «graph». Μόλις πατήσεις enter θα σου δώσει το ID του φίλου σου!

3. Τώρα σβήσε τη λέξη "NUMBER-ID" από τον κώδικα που έχεις βάλει στο status σου και κάνε paste το ID του φίλου σου στη θέση του.

4. Και τώρα το καλύτερο: Αποφάσισε με ποιο ψευδώνυμο ή φράση θέλεις να κάνεις tag τον φίλο σου!  Σβήσε το "TEXT" και γράψε εκεί την φράση που θέλεις να κάνεις tag τον φίλο σου!

6. Κάνε update και περίμενε τηλέφωνο από τον φίλο σου που έκανες tag!

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.
ΠΗΓΗ