Τα θανάσιμα... "αμαρτήματα" του Ίντερνετ!

Τα θανάσιμα... "αμαρτήματα" του Ίντερνετ! Η χρήση του διαδικτύου τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί ραγδαία με συνέπεια όλοι πια να ασχολούνται με αυτό!
Τι γίνεται όμως όταν κάποιος είναι "απρόσεχτος" και κάνει κάποιο λάθος στο διαδίκτυο;
Αυτές είναι οι μεγαλύτερες... "γκάφες" που μπορεί να σε εκθέσουν διαδικτυακά!


Αλαζονεία Η αυτοπροβολή απαιτεί διακριτικότητα. Μην αυτοδιαφημίζεστε και καταλήξετε να έχετε μαζικά delete από φίλους στα social media. Παραμείνετε αυθεντικοί. Μοιραστείτε τα επιτεύγματά σας μόνο με όσους συνέβαλαν στην επιτυχία σας.

 Απληστία Αφού δεν νοιάζεστε για τους άλλους, γιατί οι άλλοι να νοιαστούν για εσάς; Μόνο όταν προσπαθείτε να καλύψετε τις ανάγκες και των άλλων εκτός από τις δικές σας, τότε και εκείνοι θα είναι περισσότερο διατεθειμένοι να ανταποδώσουν.

Λαγνεία Θα αποκτήσετε αντιεπαγγελματική φήμη όταν ψάχνετε εναγωνίως ακραίους τρόπους για να τραβήξετε την προσοχή των άλλων. Κανείς δεν εκτιμά τους ανθρώπους που σχεδόν απαιτούν την προσοχή τους

Οργή Η δύναμη του χαμόγελου και της αισιοδοξίας μπορεί να παράγει ανεκτίμητες ευκαιρίες δεσίματος με τους φίλους σας, αλλά οι συνέπειες της αγένειας είναι άμεσες και ενδεχομένως να σας εκθέσουν.

 Λαιμαργία Μην στέλνετε μαζικά e-mail και μηνύματα για να γλυτώνετε χρόνο, τότε οι αποδέκτες σταματάνε να σας παίρνουν στα σοβαρά.

 Φθόνος Μην επηρεάζεστε από την ανάγκη σας να τραβήξετε επάνω σας όλα τα φώτα. Μη ζηλεύετε αυτά που παρουσιάζουν οι άλλοι στο Διαδίκτυο.

ΠΗΓΗ