Τρώνε νεκρά μωρά και πωλούνται σε βαζάκια οι εγκέφαλοί τους!!!

Φωτογραφίες και βίντεο που σοκάρουν (πολύ σκληρές σκηνές)


Πριν προχωρήσετε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν τριγύρω παιδιά και άτομα που μπορεί να ενοχληθούν από το φρικιαστικό αυτό θέαμα!!!
Όχι μόνο τρώνε νεκρά μωρά, αλλά σε βαζάκια πωλούνται οι εγκέφαλοί τους σε σούπερ μάρκετ!!!

Φωτογραφίες που σοκάρουν!!!

Πριν λίγες εβδομάδες, το βρετανικό Channel 4 μετέδωσε μια εκπομπή που σόκαρε το βρετανικό κοινό.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της παρουσίασης διαφόρων “παράξενων ειδών τέχνης”, παρουσίασε την “τέχνη” ενός Κινέζου που δεν ήταν άλλη από… τη βρώση νεκρών εμβρύων!

Σωστά διαβάσατε, ο συγκεκριμένος “καλλιτέχνης” κυριολεκτικά τρώει μωρά. Μάλιστα, για να “νομιμοποιήσει” την πράξη του λέει ότι η Βίβλος δεν λέει πουθενά ότι απαγορεύεται η …κατανάλωση νεκρών εμβρύων.

Παρά τις μεγάλες κινητοποιήσεις από οργανισμούς προστασίας της κοινωνίας και της οικογένειας, και άλλους, το κανάλι προχώρησε με την παρουσίαση της φρικιαστικής αυτής εκπομπής.

Το ίδιο έθιμο “ανθεί” τελευταίως και στην Ιαπωνία, όπου νεκρά μωρά ή έμβρυα μπορούν να αγοραστούν σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 10000 γεν και 12000 γεν μιας και είναι …”πεντανόστιμα” στην σχάρα.

Ακόμα, πωλούνται… συσκευασμένα σε βαζάκια σε υπεραγορές. Αυτή είναι η κοινωνία της Νέας Τάξης. Διεφθαρμένη, βρώμικη, μακριά από ήθη, αξίες και έθιμα, τουλάχιστον για μας τους Έλληνες.

Αυτή είναι η κοινωνία που προσπαθούν να μας επιβάλουν, γιατί περί επιβολής πρόκειται, μια και το Channel 4 πρόβαλε την εν λόγω εκπομπή χωρίς την συγκατάθεση του κοινού και ενώ εκκρεμούσαν προσφυγές σε δικαστήριο.

Παρακάτω παρουσιάζουμε (για όσους θέλουν να γνωρίζουν), μερικές από τις φρικιαστικές, αηδιαστικές και σιχαμερές αυτές σκηνές, ούτως ώστε να δείτε από πρώτο χέρι τι κοινωνία ετοιμάζεται να μας επιβάλλει η Νέα Τάξη.

ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ.
ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙ ΠΡΩΤΑ

ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ

ΠΛΥΣΙΜΟ

ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΖΕΙ

ΤΟ ΤΡΩΕΙ

ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤΥ.Γ.: ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

ΠΗΓΗ: sklantzithres.blogspot.gr