Δωρεάν εφαρμογή να κατεβάσετε και να μετατρέψετε τα βίντεο καθώς,MP3,MP4,AVI,MOV,3GP,AAC

logo

ClipConverter Desktop είναι μια δωρεάν εφαρμογή για τα Windows και OS X το οποίο καθιστά δυνατό να κατεβάσετε και να μετατρέψετε τα βίντεο από το YouTube και άλλες πλατφόρμες απευθείας στον υπολογιστή σας.

Firefox / Chrome / Safari Addon
υπηρεσίες+50 Υποστηριζόμενες υπηρεσίεςClipConverter υποστηρίζει πολλές διαφορετικές πλατφόρμες όπως το YouTube βίντεο (με υποστήριξη 1080p), Vimeo, Dailymotion, Soundcloud και πολλά άλλα.
μορφέςΠολλές μορφές και επιλογές,MP3, MP4, 3GP, AVI, MPG, AAC και πολλά άλλα!Μπορείτε να ρυθμίσετε το bitrate, ID3 tags και πολλές άλλες επιλογές!
browserintegreationBrowser ολοκλήρωσηςDesktop ClipConverter ενσωματώνει σε Chrome, Firefox ή Safari για να κατεβάσετε τα βίντεο πιο εύκολα!
κατεβάστεΔωρεάν ΛήψηΚατεβάστε το δωρεάν έκδοση του Desktop ClipConverter:Λήψηγια Windows 1.1 για XP/Vista/7/8 Downloadγια το OS X 1.1 για OS X

Καλώς ήρθατε στο Clip Converter - YouTube σε MP3, AAC, MP4 ... Recorder, Converter και Downloader !Ή ... Ανεβάστε και Μετατρέψτε το αρχείο

YouTube ConverterMedia URL για να κατεβάσετε:YouTube ConverterΜορφή μετατροπής:


 Μουσική   
Βίντεο    

Μετατροπέας Clip είναι μια δωρεάν online εφαρμογή μετατροπής των μέσων ενημέρωσης, το οποίο σας επιτρέπει να reocord, μετατροπή και λήψη σχεδόν κάθε URL ήχου ή βίντεο με τις συνήθεις μορφές. Αυτή τη στιγμή υποστηρίζονται υπηρεσίες: Direct Download, το YouTube (HQ και HD), Dailymotion (HQ), και πολλά άλλα . Αυτή η ελεύθερη και γρήγορη μετατροπέας σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας βίντεο στο YouTube στο κινητό σας, PSP, iPhone ή σχεδόν οποιαδήποτε άλλη συσκευή.
Πώς να μετατρέψετε και να κατεβάσετε ένα βίντεο από το YouTube:
1. Επικολλήστε YouTube URL σας στο «URL Media» και πατήστε Συνέχεια. 
2. Επιλέξτε τη μορφή και τις επιλογές για τη μετατροπή. Οι προεπιλεγμένες επιλογές για τα περισσότερα βίντεο μια καλή ρύθμιση.
3. Πιέστε το πλήκτρο «Έναρξη» στο κάτω μέρος για να ξεκινήσει η μετατροπή.
4. Αυτό μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά. Αφού ολοκληρωθεί η μετατροπή, μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο που έχει μετατραπεί.