Πόσα κιλά μαλάκας είσαι;

fap fapΈνα πρόβλημα, μια δυσχέρεια αν θέλετε, που προκύπτει πολλές φορές από την επικοινωνία μέσω internet, είναι ότι δεν έχεις καμία εικόνα για το πώς είναι ο άλλος στην πραγματικότητα.
Αν όλοι είχαμε συμφωνήσει να έχουμε φάτσα- κάρτα και μια- δυο φωτογραφίες μας, μία ταυτότητας/ διαβατηρίου και μία με μαγιό, θα είχαμε κερδίσει, πιστέψτε με, πολύ χρόνο.
Δεν αναφέρομαι, φυσικά, μόνο στη σύγχυση σε ότι αφορά το φύλο. Αυτή θα εξαλειφόταν αμέσως, καθώς αν κάποιος ήταν ο Βάγγος ο σιδεράς δεν θα υπέγραφε ως Αμαλία η κομμώτρια. Θα τον δέσμευε η φωτογραφία του. Εκτός κι’ αν έκανε την πλάκα του, οπότε δεκτόν. Δεν θα λάμβανε και τα email από τις πάμπολλες γυναίκες που ψάχνουν για «νταβραντισμένο άντρα» και το «σιδεράς» τους κάνει περισσότερο κούκου από το «πανεπιστημιακός». Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο- είναι γνωστό ότι αυτές οι γυναίκες καταλήγουν (αν δεν είναι ήδη) είτε desperate housewives είτε desperate CEOs.

Μιλάω για τις όποιες ιδεολογικές διαφωνίες υπάρχουν. Π.χ, είσαι κύριε/ κυρία μου 180 κιλά μετρημένα; Και δεν έχεις και κάποιο πρόβλημα υγείας που σε κάνει ένα βόδι και μισό; E, την επόμενη φορά που μου μιλήσεις για σοσιαλισμό και αριστερά και ακτιβισμό, θα σου πω να κόψεις τη μάσα στο μισό και να σώσεις έτσι τη ζωή πέντε παιδιών από τη Γκάνα με το φαί που θα σου περισσεύει. Αν μου το παίξεις πιστός χριστιανός, θα σου πω να δώσεις το μισό ταψί παστίτσιο στο φτωχό γείτονα και να διαβάσεις από την αρχή τα εφτά θανάσιμα αμαρτήματα (δεκτή και η ταινία). Αν παραπονιέσαι γιατί σε παράτησε η γκόμενα, θα σου πω να βρεις μία στα κυβικά σου. Απλά τα πράγματα δηλαδή. Όχι να καθόμαστε να συζητάμε κατεβάζοντας βιβλιογραφίες και αναπτύσσοντας επιχειρήματα.

Φυσικά, όσοι είναι εμφανίσιμοι, θα έχουν και αυτοί την ανάλογη αντιμετώπιση. Π.χ, είσαι κυρία μου ψηλή, ξανθιά και βυζαρού (ή απλά μουνάρα); Ε, οι απαιτήσεις μου από τα γραπτά σου θα είναι μειωμένες. Καταλαβαίνω ότι έχεις ελάχιστο ελεύθερο χρόνο και έντονη προσωπική ζωή.

Αν δεν είστε ούτε 180 κιλά ούτε ψηλή, ξανθιά και βυζαρού και είστε δηλαδή ένας κανονικότατος, εμφανισιακά, άνθρωπος, τη βάψατε. Γιατί η εμφανισή σας δεν σας βοηθάει καθόλου. Θα πρέπει να ξεχωρίσετε από το σωρό μέσω των κειμένων σας και μόνο.
Σας συνιστώ να γράφετε τρώγοντας, έτσι ώστε να γίνεται φάλαινες και να υπερέχετε λόγω όγκου. Θα δώσετε έτσι και μια άλλη ερμηνεία στη φράση «βαρύ το σημερινό κείμενο».
Α, η ξινή φάτσα είναι θέμα ψυχολογίας και ουχί εμφανίσεως. Ψυχολογία που οφείλεται, πιθανότατα, στην έλλειψη, όχι απλά σεξ, αλλά καλού σεξ. Στην περίπτωση αυτή, να γράφετε γαμιώντας.
Αν αναρωτιέστε για το πόσα κιλά είμαι, δεν έχω πρόβλημα να το αποκαλύψω: 78. Για μαλάκας, δεν είμαι και πολλά.
Εσείς, πόσα κιλά μαλάκες είστε;