Εφαρμογή για τα Google Glass φέρνει την τηλεκίνηση!

Εφαρμογή για τα Google Glass φέρνει την τηλεκίνηση!

Επιτρέπει σε όσους τα φορούν να βγάζουν φωτογραφίες μόνο με τη σκέψη τους και να τις «ανεβάζουν» σε Twitter και στο Facebook

Τηλεκινητικές ιδιότητες υποστηρίζει πως δίνει στους χρήστες των Google Glass μια νέα εφαρμογή η οποία επιτρέπει σε όσους τα φορούν να βγάζουν φωτογραφίες μόνο με τη σκέψη τους.Το λογισμικό MindRDR φαίνεται πως είναι το πρώτο στον κόσμο που χρησιμοποιεί τα εγκεφαλικά κύματα και επιτυγχάνει τη λήψη φωτογραφιών, χωρίς να απαιτείται κάποια μυϊκή κίνηση.

Μάλιστα, εκτός από το να βγάζουν φωτογραφίες με τη σκέψη τους, όσοι έχουν τα Google Glass μπορούν να αναρτήσουν με τον ίδιο τρόπο τις εικόνες που τραβούν στο Twitter και στο Facebook!

Ειδικότερα, για να τραβήξει φωτογραφίες και να τις ανεβάσει στο Twitter, ο χρήστης πρέπει να εστιάσει τη σκέψη του μέχρι να μετακινηθεί μια λευκή γραμμή που εμφανίζεται στην οθόνη του Glass. 

Ωστόσο, για πολλούς η νέα αυτή τεχνολογική εξέλιξη προκαλεί ανησυχία αφού πλέον, όσοι φορούν τα Google Glass, θα μπορούν να απαθανατίζουν κρυφά ό,τι και όποτε θέλουν.

Η νεοσύστατη εταιρεία This Place, με έδρα το Λονδίνο, που δημιούργησε το λογισμικό, το προσφέρει δωρεάν για να κεντρίσει το ενδιαφέρον προγραμματιστών που ίσως μπορέσουν να  αναπτύξουν νέες εφαρμογές, ωστόσο, η Google διευκρινίζει ότι δεν προσφέρει το MindRDR, μέσω του app store του Glass, καθώς μέχρι σήμερα δεν το έχει δοκιμάσει.
πηγή